Ervaringen:

Reactie plaatsen

Reacties

Dagmar Stalenberg
7 jaar geleden

Simone werkt sinds augustus 2016 met veel enthousiasme twee keer per week met onze dochter Lotte van 8 jaar. Lotte is een vrolijk meisje met een sterke eigen wil, een milde verstandelijke beperking en problemen met spreken. Simone zorgt voor extra ondersteuning (bijles) bij schrijven, lezen, rekenen en spraak (logopedie) en sluit daarbij haarfijn aan bij wat onze dochter op haar eigen school doet. Terwijl Simone tegelijkertijd iedere keer met eigen spelletjes en oefeningen komt, zodat het steeds weer verrassend en leuk voor onze dochter blijft. Simone is een enthousiaste, lieve, vrolijke en betrokken professional. Onze dochter is gek op Simone en maakt dankzij haar de vorderingen die nodig zijn om op haar leerlijn te blijven. Wij hopen dat ze nog lang Lotte's thuisjuf zal blijven.

Jorinda van der Werf
7 jaar geleden

Juf Simone heeft op de school de Bron les gegeven aan onze dochter Romy.
Simone is een vrolijke juf en dat straalt ze ook uit, wat invloed heeft op de kinderen die zich snel op hun gemak voelen bij Simone en haar alles vertellen.
Ze laat de kinderen kind zijn en leert ze tegelijkertijd heel veel op een natuurlijke manier kunnen ze zo hun eigen talenten ontdekken en ontwikkelen!

Monica
7 jaar geleden

Simone is a very good professional. She came to my house one time a week for a year to help my daughter Petra with the dutch language. During that time she help Petra to improve but also was able to make a very special connection with Petra. I was surprised with all the ideas that Simone came up to make Petra feel the learning as a playing time also: using puzzles, going out to look for things to improve vocabulary using seasons, memory games... I could not ask for better!
Thank you for everything Simone!

Sandra Hogerwerf
7 jaar geleden

Simone is de juf geweest van mijn dochtertje Anouk. Een vrolijk, ondernemend meisje van 7 jaar met verstandelijke beperking. Het contact tussen die twee is zo goed dat we Simone gevraagd hebben om ook thuis met Anouk te komen spelen. Het is iedere keer een feest voor Anouk als Simone komt, en voor mij ook:), kan ik even iets voor mezelf doen. Heerlijk om zo even de deur uit te kunnen lopen en dan te weten dat het thuis goed gaat omdat Simone er is!

Ramona van Well
7 jaar geleden

Het professionele handelen van Simone kenmerkt zich door haar echte betrokkenheid bij het kind, maar ook bij ouders/opvoeders. Zij gaat op zoek naar talenten en krachten van het kind en richt zich niet op wat het kind niet kan. Zo zorgt ze voor empowering, waardoor het kind fijner in zijn vel zit. Wat stimuleert om ook aspecten aan te pakken waarbij begeleiding bij nodig is. Ieder kind mag zijn wie hij/zij is. Simone zorgt waar nodig voor een dosis humor, om de omgeving los te krijgen en zich op het gemak te laten voelen. Bij Simone ben je op de juiste plek waar een hoop kennis en daadwerkelijke actie samen komt!